Diensten

Zorgeloos verhuren

Inzake verhuur staan de medewerkers van Kantoor Tijl Jansegers u eveneens bij met raad en daad. Zo geven wij advies bij het bepalen van de correcte huurwaarde van uw pand. Vervolgens gaan wij over tot actie: opmeten, beschrijven en fotograferen.

Wat maakt Kantoor Tijl Jansegers nu zo bijzonder? Waarom gaat u het beste met ons in zee voor de verhuur van uw eigendom? Anders gezegd: wat is nu precies onze X-factor? Op verschillende vlakken maken wij het verschil en zetten we die extra stap voor onze eigenaars. Of zoals dat in een Engelstalige reclameboodschap zo mooi klinkt: We walk the extra mile.

Van a tot z

U vertrouwt ons uw pand toe en wij zorgen voor de volledige opvolging van uw dossier. Behalve aantrekkelijke advertenties op verschillende websites (kantoorwebsite, Immoscoop, Immoweb en Vlan) zorgt Kantoor Tijl Jansegers onder meer voor het opmaken van noodzakelijke documenten - zoals het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) en de gedetailleerde plaatsbeschrijving - en de opname van de meterstanden. Vanzelfsprekend vezorgen wij de bezoeken met kandidaten en stellen wij het verhuurcontract op.

Extra service

Een kritische beoordeling van kandidaat-huurders is zeer belangrijk. Bij een positieve evaluatie leggen wij het dossier aan u voor, waarna u kan beslissen wie uw eigendom mag huren op basis van de gestelde voorwaarden.

Een extra service van ons kantoor: wij zorgen voor de jaarlijkse indexering van de huurovereenkomst, indien u dat wenst. Zo hoeft u zelf niet meer in te staan voor alle administratieve beslommeringen.

Bijkomende vragen over onze verhuurdiensten? Contacteer ons op verhuur@immotijl.be of op het nummer 0900/30 105.

 

 

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons